1. Mariah Carey

Mariah Carey heeft veruit de duurste verlovingsring voor beroemdheden ontvangen. Het heeft 35 karaat en is een emerald-geslepen diamant die is gemaakt door Wilfredo Rosado, die ze ontving van haar miljardair verloofde, James Packer. Mariah’s huwelijk met James Packer werd zeven maanden na de verloving geannuleerd, maar ze mocht deze diamanten verlovingsring houden.

Kim Kardashian

2. Kim Kardashian

Tweede in de rij is de opgewaardeerde ring van Kim Kardashian van een ring van 8,5 miljoen die ze van Kanye West had gekregen en die vervolgens in Parijs werd gestolen. De ring, een 20-karaats ring, gemaakt door Lorraine Schwartz en gegraveerd met “Adidas”, ter nagedachtenis aan Kanye West’s deal met Adidas. Het was een upgrade van de ring die hij had voorgesteld. De eerste was een kussen gesneden, 15 karaat, D Flawless diamant die ook werd gemaakt door Lorraine Schwartz.

3. Elizabeth Taylor

Derde in de rij is een beroemde Krupp-diamant die eigendom was van Elizabeth Taylor, die haar in 1968 werd geschonken door wijlen Richard Burton. VS1-kwaliteit, 33 karaat, D-kleur, Asscher-snit beschrijven allemaal de diamanten ring die door Elizabeth Taylor’s landgoed werd verkocht voor 8,8 miljoen in 2011.

4. Beyoncé

Lorraine Schwartz ontwierp ook een 18 karaats, emerald geslepen diamanten ring die 5 miljoen kostte. Deze prachtige ring werd gegeven door de beroemde muzikant en producer Jay-Z, aan zijn vrouw Beyoncé.

5. Paris Hilton

Voor haar verloving met Paris Latsis ontving Paris Hilton een 24-karaats verlovingsring van 4,7 miljoen. Dit is een verlovingsring voor beroemdheden die werd geveild nadat ze waren gescheiden om de slachtoffers te helpen die leden in de orkaan Katrina.

6. Jennifer Lopez

Marc Anthony en Jennifer Lopez waren verloofd met een dure en ongelooflijk zeldzame, blauwe diamanten ring van 8,5 karaat. Dit topte de 6 karaats roze diamanten ring die ze had gekregen van haar verloofde voor hem, Ben Affleck.

7. Grace Kelly

Prins Rainier II van Monaco stelde Grace Kelly voor met een smaragd geslepen diamanten ring van 10,47 karaat, omringd door twee baguettes van 4,06 miljoen. Deze prachtige ring paste perfect bij haar elegante uiterlijk en persoonlijkheid.

Grace Kelly

8. Vanessa Bryant

Kobe Bryant voorgesteld aan zijn toenmalige verloofde ‘Vanessa met een 4 miljoen dollar, 8 karaats verlovingsring. Hij kocht haar een upgrade-ring in 2003. Er gaan geruchten dat het een ‘verontschuldigingsring’ was, maar ze draagt ​​het toch met trots.

9. Jacqueline Kennedy Onassis

Aristoteles en Jacqueline Kennedy Onassis vierden hun betrokkenheid bij een Harry Winston Diamond. 40,42 karaat en een Marquise-snede, die de Lesotho III werd genoemd. Het is de op twee na grootste edelsteen die werd gesneden uit de 601 karaat grote Lesotho ‘ruwe’ diamant. De diamant werd enkele jaren later voor 2,6 miljoen verkocht.

10. Duchess of Windsor

De hertogin van Windsor, waarvan wordt geloofd dat koning Edward zijn troon opgeeft om te trouwen, ontving een smaragden verlovingsring van 19 karaat van hem. De ring werd op een veiling voor 1,98 miljoen verkocht door Sotheby’s.